Povesti de succes - Restaurant Capriccio, Deva

Posted by Flavia Vulpe on Jan 16, 2020 10:02:17 AM

capriccio_deva

Capriccio este un restaurant cu specific italian, localizat in centrul orasului Deva, deschis din initiativa a doi asociati tineri, Luca Lucian Bogdan si Bocos Eugen Ovidiu. Restaurantul este foarte cunoscut si apreciat pe plan local datorita preparatelor deosebite, a modului de prezentare si atmosferei primitoare.

Care a fost primul pas spre antreprenoriat?

Proprietarii restaurantului, Luca Lucian Bogdan si Bocos Eugen Ovidiu, erau inca angajati, cand ocazia de lua in chirie locatia unui restaurant care la acea vreme nu inregistra profit.

Pentru a avea succes, trebuie sa stii sa profiti de oportunitatile pietei la momentul oportun. Acest lucru s-a si intamplat, iar cei 2 asociati au valorificat aceasta oportunitate, deschizandu-si propriul restaurant.

Cum au ajuns la Vitas?

Pentru a dezvolta o afacere, majoritatea antreprenorilor au nevoie de finantare. Pentru ca nu dispuneau de resurse proprii, cei doi au cerut ajutorul bancilor. Conditiile institutiilor bancare nu au fost, insa, flexibile si avantajoase pentru nevoile afacerii lor.

"Am incercat sa obtinem finantare din partea unei banci cunoscute, avand conturile firmei deschise acolo, insa a fost foarte greoi din perspectiva documentatiei si a perioadei de aprobare…a fost destul de dezamagitor."

Dupa experienta neplacuta cu banca, Luca Lucian Bogdan si Bocos Eugen Ovidiu au apelat la Vitas, unde au primit o oferta de credit avantajoasa, personalizata pentru specificul afacerii lor.

Multumiti de prima colaborare cu noi, cei doi tineri antreprenori au apelat la Vitas si pentru un al doilea credit, pentru a-si dezvolta si mai mult afacerea.

Te regasesti in povestea de succes a lui Luca si Eugen? Sau poate, la fel ca in cazul lor, visul tau este sa ai propria afacere?

 

Vezi intreaga poveste de succes

Aboneza-te la blog!

Articole recente